Zubří, jaro 2011

02.05.2011 20:56

O víkendu jsme byli s Jonáškem na klubové výstavě v Zubří. Byla to Jonášova výstavní premiéra a tak to bylo na jeho vystavování se i trošku znát. Přesto se choval jako správný leonek a pan rozhodčí Mayer (D) mu v konkurenci 12ti psů ve třídě otevřené udělil známku VÝBORNÁ a přiložil krásný posudek posudek 1.JPG . Myslím, že můžeme být všichni spokojeni a Jonáš dostal velkou pochvalu.

Navíc jsme si den užili s naší milou Jarkou a ostatními přáteli a tak nebylo na co si stěžovat. Jonáš se seznámil s dalšími čtyřnohými kamarády a projevil tak svou přátelskou povahu, a tak to má být.

V neděli jsme na témže místě pokračovali výstavou, tentokrát speciální. Rozhodčí se oproti sobotě vyměnili. Tentokrát psům byla přiřazena paní rozhodčí JUDr.Šimáčková. Té se Jonáš také líbil, tedy alespoň na základě uděleného posudku, kde vše hodnotí kladně a nezmiňuje jedinou výtku posudek 2.JPG . Přesto jsme odcházeli se známkou DOBRÁ, čemuž jsme vůbec nerozumněli. Ale protože rozhodčí je také jen člověk a jeho rozhodnutí je často velmi subjektivní, nic jsme si z toho nedělali a nenechali si zkazit krásný víkend.

Přidávám ještě pár nádherných fotek od naší chovatelky Jarky, děkujeme:-)

Foto: Zubří, jaro 2011

 

 

Kontakt

Daniela a Tomáš Lamberský

lamberska@seznam.cz

Zámrsk 173
565 43

Vyhledávání

 

 

Příjemné chvilky strávené na mém webu Vám přeje Jonáš

 

Stránky věnované všem přátelům tohoto úžasného plemene, jakým bezpochyby  LEONBERGER je.

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode