Vodní výcvik - Žermanice

02.05.2010 17:43

Tento víkend jsme se s Jonáškem zúčastnili vodního výcviku na vodní přehradě Žermanice. Počasí nám sice příliš nepřálo, ale nám to nevadilo a našim čtyřnohým kamarádům už vůbec ne. Během dnes se totiž poránu uslzené počasí vyčasilo a i sluníčko se na nás mezi mraky usmálo. Sešlo se asi 13 psů různých plemen, ale leonci byli tentokrát v největším zastoupení (5).

Jonáš už se loni sice jednou vodního výcviku zúčastnil, ale tehdy to byl spíš jen okouknout. Tentokrát se již plně zapojil. Cviky mu šly docela dobře, nicméně velké nadšení při jejich zdolávání Jonáš neprojevoval. Více ho zajímalo okolí, ostatní psi a hlavně fenky. Neohroženě ovšem zvládnul skoky ze člunu směrem na břeh, kde na něho čekal páníček. Styl seskoku má ovšem zcela osobitý:-), ale to nebyl sám;-). Doufáme, že se Jonáš přístě už nebude tolik zajímat o své okolí, což ovšem není u nováčka nic neobvyklého, a předvede svůj skrytý talent k záchranářskému umění.

Víkend jsme si všichni skvěle užili, sešla se parta milých lidiček a jejich skvělých věrných kamarádů. Těšíme se brzy na viděnou.:-)

Vodní výcvik Žermanice

 

 

Kontakt

Daniela a Tomáš Lamberský

lamberska@seznam.cz

Zámrsk 173
565 43

Vyhledávání

 

 

Příjemné chvilky strávené na mém webu Vám přeje Jonáš

 

Stránky věnované všem přátelům tohoto úžasného plemene, jakým bezpochyby  LEONBERGER je.

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode