Vodní výcvik Heroltice - léto 2009

07.08.2009 17:58

Tentokrát jsme se s Jonáškem na 3 dny vydali navštívit kamarádku Anne na psí tábor - Vodní výcvik Heroltice. Setkání s Anne bylo zprvu rozpačité, protože Anne čekala zřejmě Ričiho a Jonášek se jí jako náhrada příliš nezamlouval, ale nakonec ho přeci jen přijala a stali se z nich bezva kamarádi. Kromě Anne tu byla ještě jedna leoní slečna a to Ilia Florencie Zářičské Údolí, zvaná Hera, což je vlastně Jonáškova příbuzná.

Na táboře Jonáš prožil 3 nádherné dny, které vyplnil plaváním, hrou se spoustou nových kamarádů a taky na agility dráze, kterou proběhl tak, jakoby to dělal denně.

Přestože Jonáš plave velmi rád, záchranářské akce ostatních psů pozoroval spíše z povzdálí. Nicméně se určitě pokusíme Jonáška pro tuto zábavu nadchnout. Ale jízdu na člunu na ostrov zvládnul na jedničku. Agility překážky se mu však velmi zamlouvaly, vždyť je zná už ze psí školky, a tak ani velkém provedení překážek mu nestálo v cestě, aby se neohroženě pustil do jejich zdolávání. Šlo mu to náramně. Také tu bylo mnoho psů různých plemen a stáří, s některými si Jonáš vesele a dlouze hrál, někteří ho začali vychovávat, to víte, psí puberťák je leckdy dotěrný......nejdříve se všem bez výjimky podřizoval, ale nakonec i on ukázal, že se umí taky bránit, pokud je v právu. A to je dobře. Myslím, že se Jonáš předvedl opět jako neohrožený psí dorostenec.

A nakonec malá dokumentace: Vodní výcvik Heroltice - léto 2009

Kontakt

Daniela a Tomáš Lamberský

lamberska@seznam.cz

Zámrsk 173
565 43

Vyhledávání

 

 

Příjemné chvilky strávené na mém webu Vám přeje Jonáš

 

Stránky věnované všem přátelům tohoto úžasného plemene, jakým bezpochyby  LEONBERGER je.

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode